Announcement

Collapse
No announcement yet.

Logbook Shutdown Still with v6.4.0.876

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Logbook Shutdown Still with v6.4.0.876

    As with the previous 3 versions..... my logbook shutdown. I Opened RC, LB and DM like normal and had DM780 the active window.... started at 9:35 pm then around 10:03 the Logbook shutdown. I kind of hope this is still a known issue and not one that was supposed to be fixed with v876. I would be glad to have someone sign in to my pc and look at anything they need to to fix this.

    EDIT --- I restarted the programs and this time the logbook shutdown in 5 minutes.
    Last edited by KA0EGE Jeff; 08-10-18, 03:31.

  • #2
    Originally posted by KA0EGE Jeff View Post
    Logbook shutdown. I kind of hope this is still a known issue and not one that was supposed to be fixed with v876.
    Link to HRD 6.4.0.876 Release Notes:-
    https://development.hamradiodeluxe.c...p?project_id=0
    Regards,

    David G4NVB

    HRD using MySQL Database

    Worked all Britain (WAB) Awards Front End Module to MySQL Database

    Server - Raspberry Pi, Unix, Mysql server

    Client - Windows 10 (64 bit), MySQL ODBC 8.0 ANSI Driver (32 bit)

    Comment


    • #3
      yep saw that.... =)
      That's why I said..... I kind of hope it's still a known issue but I have not heard anything from HRD for a while.

      Comment


      • #4
        My install of v876 still has logbook shutdown issues as well. My last stable version was v794.

        Comment


        • #5
          vs 876 still shuts down logbook after adding entry into logbook. Not every time but intermittently. Not using DM780 but CW only. It shuts down about 2 seconds after pressing the "Add F7" button I have had this problem with the all the last updates. Unfortunately I don't know which one was stable..... de ZL2AIM

          Comment


          • #6
            I am running .794 and logbook does a" not responding" two or three times and hour....I would like to find a stable version also....Pete

            Comment


            • #7
              Originally posted by w0lpf View Post
              I am running .794 and logbook does a" not responding" two or three times and hour....I would like to find a stable version also....Pete
              W0lpf, I'm surprised you're having this problem with .794. That's the latest version that has been stable for me.

              Comment


              • #8
                Tim from HRD support connected to my PC and removed many of the old files left behind from old versions as well as removing some old keys from my registry. He was confident this was the issue causing my Logbook shutdown, but no, the the problem persists and actually may be worse than before. When I try to use DM780 for PSK31, the Logbook disappears quickly. I am convinced there is an issue between DM780, perhaps via the ALE window, and the Logbook. Now I can't remember how to get HRD to look up contacts in the ALE window with my QRZ account. During the process of working with the Logbook Tim had to essentially reload my Logbook, which apparently dumped all of my settings; so I am having to figure out how to find all those little tweaks I have added over the years. I appreciate the time Tim took to work on my issues, just wish it had fixed my logbook issue. I am running version 876, but this problem has been with me for the last few versions and two separate radios.
                Dennis WA5LXS

                Comment


                • #9
                  Originally posted by KE0CU View Post

                  W0lpf, I'm surprised you're having this problem with .794. That's the latest version that has been stable for me.
                  .794 ran perfect for a couple months then logbook started crashing,I just worked the first hour of CWoPs and had to restart three times,it is becoming annoying....Pete

                  Comment


                  • #10
                    NOW..... while running DM780 and logbook up..... the QUICK LOG on the DM780 does not refresh with previously logged calls when I put in the Add Lod window,,,,, like it has done for years.

                    Comment

                    Working...
                    X